Wie zijn wij

Arie Laarakkers BV richt zich, sinds de oprichting van het bedrijf in 1975, op infrastructurele werken in zowel nieuwbouw, reconstructie en onderhoudswerken.
Het kantoor bevindt zich in Sambeek, gelegen in de gemeente Land van Cuijk (Noord-Brabant), alwaar het bedrijf beschikt over een bedrijfsterrein met opslag, magazijn en kantoor. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, waarmee zij de huidige werkzaamheden prima ten uitvoer kan brengen. Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV levert al 45 jaar een bijdrage aan verantwoorde en duurzame inrichting van openbare en private ruimtes. Onze kernactiviteit bestaat uit het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van wegen, woongebieden en bedrijfsterreinen. Met de daar bijbehorende civiele technische werken zoals riolerings- en drainage werken. Projecten via openbare en onderhandse aanbestedingen. Ook uitvoeringen op basis van Turn-key, Design-and-construct model of Raamcontract. Kennis, ervaring en ondernemerschap maken Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV tot een succesvol partner, die bij eventuele problemen graag met u mee denkt en hiervoor een oplossing biedt.

Waar wij op ons richten

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1975 richt het bedrijf zich op infrastructurele werken in zowel nieuwbouw, reconstructie en onderhoudswerken.

Kennis, ervaring en ondernemerschap maken Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV tot een succesvol partner, die bij eventuele problemen graag met u mee denkt en hiervoor een oplossing biedt.

U

Overheid, Zakelijk of particulier. Wij doen met iedereen zaken

Wij

Bij Arie Laarakkers BV staan wij open voor uw ideen en denken daarin graag met u mee

Onze medewerkers

Geert-Jan Noij

Uitvoerder

Uitvoering@arie-laarakkers.nlJohan Laarakkers

Calculatie

Calculatie@arie-laarakkers.nl

Willem Custers

Bedrijfsbureau

Werkvoorbereiding@arie-laarakkers.nl


Frans Custers

Administratie

info@arie-laarakkers.nl

Hettie Weijers

Administratie

receptie@arie-laarakkers.nl


Arie Laarakkers

Automatisering
Autocad


Arie Laarakkers

Oprichter van het bedrijf


Sjaak Custers

Technisch Adviseur

Heeft u nog vragen

Neem contact met ons op